NL
absolute  professionals logo
absolute  professionals logo

6 stappen voor een succesvol online interview

Ontdek hoe je indruk maakt tijdens video-interviews met onze deskundige tips. Lees nu verder voor succesvolle online sollicitaties

 

De perfecte eerste indruk: boost je online interviews 

In de moderne wereld van solliciteren is de video-interviewtechniek een essentiële vaardigheid. Bij Absolute Professionals begrijpen we dat het overweldigend kan lijken, dus hebben we 6 waardevolle stappen samengesteld om jouw video-interviews moeiteloos te maken.

 

Stap 1: Je achtergrond en belichting - Je virtuele podium

Creëer een professionele omgeving door te zorgen voor goede belichting en een nette achtergrond. Dit toont jouw toewijding en aandacht voor detail.

 

Stap 2: Spontaan en toch gestructureerd - jouw interviewstijl

Behoud een natuurlijke, vriendelijke houding terwijl je toch duidelijk en beknopt antwoordt. Structuur in je antwoorden zal je helpen om je boodschap effectief over te brengen.

 

Stap 3: Technologie testronde - Zorg voor vlott uitvoering

Voorafgaand aan het interview, test je technische setup om technische storingen te minimaliseren. Dit laat zien dat je voorbereid en professioneel bent.

 

Stap 4: Kleding en presentatie - Dress to impress

Kies voor kleding die past bij het bedrijf en de functie waarvoor je solliciteert. Een verzorgde look geeft vertrouwen en laat zien dat je de moeite neemt.

 

Stap 5: Oogcontact en lichaamstaal - De kunst van connectie

Houd oogcontact met de camera en let op je lichaamstaal. Dit helpt bij het opbouwen van een echte verbinding, zelfs door een scherm heen.

 

Stap 6: Oefening baart kunst - Bereid je voor

Oefen met vrienden of familie om je zelfverzekerdheid op te bouwen en eventuele zenuwen te verminderen. Hoe meer je oefent, hoe beter je wordt!

 

Ga ervoor!

Volg onze experttips om video-interviews met vertrouwen aan te pakken en die felbegeerde functie binnen te slepen. Jouw toekomst begint hier!

 

Ben je op zoek naar een job als recruiter of office manager in de uitzendsector? Word dan uitzendconsulent of leidinggevende in jouw regio. Solliciteer nu.
absolute  professionals logo

Onledebeekstraat 15
8800 Roeselare, België
0032 51 79 19 95
info@absolutejobs.be

my absolute jobs

Absolute Jobs maakt deel uit van de HR-family builder

Trots op AbsoluteYOU & Maxicon 
Absolute Jobs is lid van Federgon

bvba absolute@work
VG. 2019/U - W.DISP.999
BHG.00558-406-20160504

bvba absolute@construct
VG. 2020/C - W.DISP.1000
BHG.00578-406-20160504